ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • Νίκος Χουντής και Μαριάνα Τσίχλη στο Γραμματικό, για το θέμα του ΧΥΤΑ (Κυριακή, 12.5.2019, ώρα 18.30, Κοινοτικό Κατάστημα Γραμματικού)

Ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Ενότητα-Μέτωπο Ανατροπής», Νίκος Χουντής και η υποψήφια Περιφερειάρχης, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανυπότακτη Αττική», Μαριάνα Τσίχλη, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στο Κοινοτικό Κατάστημα του Γραμματικού, του Δήμου Μαραθώνα, την προσεχή Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 και ώρα 18.30.

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση περιβαλλοντικών και μαζικών συλλόγων του Δήμου Μαραθώνα και η συζήτηση αναμένεται να επικεντρωθεί στο καυτό θέμα του ΧΥΤΑ Γραμματικού, όπως ζητούν οι σύλλογοι της περιοχής με την πρόσκλησή τους.

Ακολουθεί η πρόσκληση των φορέων.

Αγαπητέ κ. Χουντή

Οι επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη ευρωβουλευτών, αλλά και οι αυτοδιοικητικές εκλογές για την ανάδειξη Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών, είναι μια αναγκαία και σημαντική δημοκρατική διαδικασία.

Πιστεύουμε όμως ότι, σε αυτή τη χρονική συγκυρία, οι εκλογές αυτές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το Δήμο του Μαραθώνα, λόγω των ανοιχτών πληγών-προβλημάτων που υπάρχουν και τα οποία, όχι μόνο υπονομεύουν κάθε εύλογη προσδοκία για βελτίωση της ζωής μας, αλλά απειλούν άμεσα το περιβάλλον, την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών.

Ένα από αυτά τα σημαντικά ζητήματα είναι το θέμα του ΧΥΤΑ/Υ Μαραθώνα-Γραμματικού, το οποίο αναδείξατε με τη δράση σας στο Ευρωκοινοβούλιο, με τις πολυάριθμες κρίσιμες κοινοβουλευτικές σας ερωτήσεις, αλλά και με τη συμμετοχή σας στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στο πλαίσιο αυτό, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να μας εκθέσετε τις απόψεις σας, μαζί με την υποψήφια Περιφερειάρχη, κα Μαριάνα Τσίχλη, την Κυριακή 12/5, ώρα 18.30, στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος του Γραμματικού, εφόσον το πρόγραμμά σας, σας το επιτρέπει.

Περιμένουμε απάντησή σας, με την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε και από κοντά να σας ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη συμπαράστασή σας στον αγώνα μας.

Με εκτίμηση

Εκ μέρους των Συλλόγων:

Πολιτιστικός Σύλλογος Παραλίας Γραμματικού Σέσι «Ο ΠΑΝ»

Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Βαρνάβα

Κέντρο Βιωσιμότητας και Περιβαλλοντικής Προστασίας Β.Α. Αττικής

Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Γραμματικού

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Γραμματικού

Εν Δράσει

Click to Translate »